עוף אסייתי ב-5 מרכיבים
חומרים ל-4-6 מנות:
1 קילו פילה חזה עוף חתוך (או חזה חתוך לנתחים קטנים)
2 כפות פפריקה
1 כף שמן
2 כפות רוטב סויה מאסטר שף
4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק מאסטר שף
להגשה (לא חובה):
שומשום ובצל ירוק
- מערבבים את העוף עם פפריקה.
- בווק עם שמן מקפיצים את העוף עד שהוא מלבין במרכז ומוכן. מוציאים מהווק.
- מוסיפים לווק סויה וצ׳ילי וכשהם מעורבבים היטב ומבעבעים מחזירים את העוף ומביאים לרתיחה ולהסמכה יחד.