שסטוביץ עוגת שוקולד חלבית (כשרה לפסח)

עוגת שוקולד חלבית (כשרה לפסח)

(ציון 93)

חומרים לתבנית אינגליש קייק

1 שקית תערובת לעוגת שוקולד כשל״פ

100 גרם חמאה רכה

3 ביצים

לציפוי גנאש שוקולד

100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות

100 מ״ל שמנת מתוקה

 

 

1.      מחממים תנור ל-170 מעלות.

2.      מקציפים חמאה רכה וביצים במיקסר במשך 2-3 דקות לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.

3.      מוסיפים את תכולת השקית וממשיכים להקציף במהירות גבוהה עוד 3 דקות לקבלת בלילת עוגה תפוחה וחלקה.

4.      יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים 40-45 דקות או עד שקיסם שננעץ בעוגה, יוצא יבש עם פירורים לחים.  מצננים את העוגה.

מכינים את גנאש השוקולד: מחממים את השמנת לסף רתיחה. יוצקים את השמנת הרותחת על השוקולד ומערבבים לאיחוד.   יוצקים את הגנאש ומגישים

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר