שסטוביץ עוגת שוקולד וקוקוס כשרה לפסח

עוגת שוקולד וקוקוס כשרה לפסח

(ציון 96)

אביזרים :

תבנית קפיצית מספר 26, מיקסר

רכיבים לעוגה:

 100 גרם מטבעות שוקולד מריר

כוס סוכר

4 ביצים

1/2  כוס שמן קנולה

1/2 כפית תמצית וניל

כוס שמנת מתוקה

1/2 כוס אבקת קקאו

 שקית קמח תופח לפסח של מאסטר שף

רכיבים לשכבת הקוקוס:

  4 חלבונים

 3/4 כוס סוכר

 כוס ושלושת רבעי קוקוס טחון

רכיבים לציפוי הגנאש:

 200 גרם מטבעות שוקולד מריר

 250 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

  1. ממיסים במיקרוגל בפולסים או על בן מארי את השוקולד המריר.
  2. בקערה מקציפים יחד את הסוכר, הביצים, השמן, תמצית וניל ומוסיפים את השוקולד המריר, ממשיכים להקציף ומוסיפים את השמנת המתוקה, הקקאו ושקית קמח תופח לפסח ומערבבים , מעבירים לתבנית משומנת מספר 26.
  3. מקציפים בקערה את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ומקפלים לתוכה את הקוקוס.
  4. מעבירים את שכבת הקוקוס על העוגה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות ל- 30 דקות.
  5. בקערה ממיסים יחד במיקרוגל שמנת מתוקה ו- 200 גרם שוקולד מריר עד לקבלת גנאש מבריק, שופכים את הגנאש על העוגה לאחר האפייה.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר