שסטוביץ עוגת קוקוס תפוז חגיגית (כשרה לפסח)

עוגת קוקוס תפוז חגיגית (כשרה לפסח)

(ציון 93)

חומרים לתבנית אינגליש קייק

1 שקית תערובת לעוגה כשל״פ

100 גרם חמאה רכה

3 ביצים

1 כפית קליפת תפוז מגוררת

לציפוי אייסינג תפוז

חצי כוס (60 גרם) אבקת סוכר

3 כפות מיץ תפוזים סחוט טרי

 

 

1.      מחממים תנור ל-170 מעלות.

2.      מקציפים חמאה רכה וביצים במיקסר במשך 2-3 דקות לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.

3.      מוסיפים את תכולת השקית וממשיכים להקציף במהירות גבוהה עוד 3 דקות.

4.      יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים 45 דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה, יוצא יבש עם פירורים לחים.

5.      מצננים את העוגה לפני ההגשה.

6.      מכינים את הציפוי: מערבבים אבקת סוכר עם מיץ תפוזים לקבלת ציפוי לבן נוזלי סמיך. אם דליל מדי מוסיפים אבקת סוכר ואם סמיך מעט מיץ. מזלפים על העוגה הקרה באופן אחיד או אקראי.

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר