שסטוביץ ספגטי עם סרדינים | כשיש סרדינים בארון ובא משהו טעים

ספגטי עם סרדינים | כשיש סרדינים בארון ובא משהו טעים

(ציון 92)

המרכיבים

1 חבילה ספגטי מספר 5, "ברילה"

3 קופסאות סרדינים משומרים בשמן, מסוננים

4 שיני שום כתושות

1/2 כוס שמן זית כתית מעולה

1 כפית פלפל שחור כתוש

מלח, פלפל

עלי פטרוזיליה להגשה

כף גדושה של פירורי לחם

ההכנה

1. במחבת רחבה מניחים חצי כוס שמן זית, מחממים על להבה בינונית ומוסיפים את השום הכתוש, מטגנים עד להזהבה קלה.

 

2. מוסיפים פלפל שחור כתוש, ואת הסרדינים המסוננים. בעזרת מזלג מועכים את הסרדינים ומפוררים אותם.

 

3. בינתיים מבשלים את הספגטי. מרתיחים 5 ליטר מים בסיר. מוסיפים כפית מלח, ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה. מעבירים כוס ממי הבישול למחבת הרוטב, ומערבבים. מתקנים תיבול.

 

4. מוסיפים את הפסטה למחבת הסרדינים, מערבבים, עד שכל הספגטי מצופה ברוטב, מוסיפים את פריורי הלחם מעל, מקשטים בפטרוזיליה טרייה ומגישים מיד.

 

 

 

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר