ספגטי ברילה ללא גלוטן עם עגבניות שרי צלויות ובצל מקורמל
חומרים ל-4 מנות
1 חבילה ספגטי ברילה ללא גלוטן
2 כוסות עגבניות שרי
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
1 בצל אדום גדול פרוס דק
1 כף פטרוזיליה קצוצה
רבע כוס גבינת פקורינו או פרנז'ן מגוררת
רבע כוס צנוברים קלויים
הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל-200 מעלות. ומרתיחים סיר גדול עם מים.
2. בקערה מערבבים את עגבניות השרי עם 2 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל
3. מעבירים את העגבניות לתבנית ומכניסים לתנור. צולים את העגבניות בתנור עד שהן מתחילות להחרך.
4. בזמן שהעגבניות בתנור מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ומקרמלים את הבצל במשך כ-10 דקות על אש נמוכה.
5. מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים – לפי הוראות היצרן.
6. מסננים את הפסטה ומעבירים לעקרה גדולה – מוסיפים את עגבניות השרי הצלויות (עם כל הנוזלים שנשארו בתבנית), מוסיפים את הבצל המקורמל ומערבבים היטב.
7. מוסיפים את הגבינה, פטרוזילה וצנוברים – מערבבים ומגישים.