שסטוביץ ספגטי ברילה ללא גלוטן עם עגבניות שרי צלויות ובצל מקורמל

ספגטי ברילה ללא גלוטן עם עגבניות שרי צלויות ובצל מקורמל

(ציון 95)

חומרים ל-4 מנות

1 חבילה ספגטי ברילה ללא גלוטן

2 כוסות עגבניות שרי

4 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

1 בצל אדום גדול פרוס דק

1 כף פטרוזיליה קצוצה

רבע כוס גבינת פקורינו או פרנז'ן מגוררת

רבע כוס צנוברים קלויים

הוראות הכנה

1.      מחממים תנור ל-200 מעלות. ומרתיחים סיר גדול עם מים.

2.      בקערה מערבבים את עגבניות השרי עם 2 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל

3.      מעבירים את העגבניות לתבנית ומכניסים לתנור. צולים את העגבניות בתנור עד שהן מתחילות להחרך.

4.      בזמן שהעגבניות בתנור מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ומקרמלים את הבצל במשך כ-10 דקות על אש נמוכה.

5.      מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים – לפי הוראות היצרן.

6.      מסננים את הפסטה ומעבירים לעקרה גדולה – מוסיפים את עגבניות השרי הצלויות (עם כל הנוזלים שנשארו בתבנית), מוסיפים את הבצל המקורמל ומערבבים היטב.

7.      מוסיפים את הגבינה, פטרוזילה וצנוברים – מערבבים ומגישים.

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר