שסטוביץ ספגטי בוקטיני ברוטב עגבניות, טונה וצלפים | "ספגטי אל טונו" בשבילכם

ספגטי בוקטיני ברוטב עגבניות, טונה וצלפים | "ספגטי אל טונו" בשבילכם

(ציון 98)

המרכיבים

1 חב' ספגטי בוקטיני "ברילה"

1 בצל קטן

2 כפות גדושות צלפים

2 יחידות טונה בשמן זית ריו מרה

1 צנצנת רוטב עגבניות טוסקנה "ברילה"

3 כפות שמן זית כתית מעולה

מלח, פלפל

ההכנה

1. קולפים וקוצצים את הבצל. למחבת רחבה יוצקים 3 כפות שמן זית, ומטגנים את הבצל עד להזהבה. ממליחים ומפלפלים.

 

2. מוסיפים למחבת צלפים. מסננים את הטונה ומוסיפים, מעבבים בעדינות ומוסיפים את רוטב העגבניות. מבשלים על אש נמוכה 10 דקות.

 

3. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. כשהיא מוכנה, לוקחים כוס ממי הבישול ומוסיפים לרוטב העגבניות.

 

 

4. מסננים את הפסטה ומעבירים למחבת. מבשלים ביחד כדקה נוספת, מערבבים היטב, עד שכל הפסטה עטופה ברוטב – ומגישים.

 

 

 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר