שסטוביץ סלט קראנצ׳י אסיאתי

סלט קראנצ׳י אסיאתי

עלי האורז לא מפסיקים לעשות קסמים במטבח! הפעם בסלט. רעננות היא שם המשחק בכל סלט, כאן כפליים! מערבבים בין המרכיבים רק ממש לפני ההגשה.

 

 

חומרים ל-4 מנות:

6 עלי אורז קטנים או 4 גדולים (או שברים של דפי אורז) מאסטר שף

שמן לטיגון עמוק

1 גזר פרוס לרצועות דקיקות בעזרת סכין או קולפן ירקות

6 צנוניות פרוסות דק

1 פלפל צ׳ילי (אדום ו/או ירוק) פרוס

1 כוס תערובת עשבי תיבול: בצל ירוק, כוסברה ונענע

חופן בוטנים מטוגנים או קלויים (לא חובה)

לרוטב:

2 כפות רוטב צ׳ילי מתוק מאסטר שף

1 כף רוטב סויה מאסטר שף

2 כפות מיץ לימון סחוט טרי

 

  1. מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק. כשהוא חם מטגנים בו את דפי האורז עד שהם מלבינים ומתנפחים. מוציאים למסננת, מצננים ומעבירים לקופסה אטומה, כדי לשמור מפני לחות עד להגשה.
  2. מערבבים את חומרי הרוטב.
  3. ממש לפני ההגשה: מסדרים את דפי האורז בשכבה אחידה על צלחת הגשה יפה. מסדרים עליהם את יתר המרכיבים, מזלפים מהרוטב ומגישים מיד!

 

לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן 

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר