שסטוביץ סלט פסטה עם ברוקולי ועגבניות צלויות

סלט פסטה עם ברוקולי ועגבניות צלויות

(ציון 92)

250 גרם (חצי חבילה) פסטה פוזוילי אקדמיה ברילה

250 גרם עגבניות שרי

2 כוסות פרחי ברוקולי קטנים

1 מלפפון קצוץ דק

1 שן שום כתושה

חופן בזיליקום קצוץ

3 כפות שמן זית

מלח ופלפל

להגשה: שבבי פרמז'ן

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות. חוצים את עגבניות השרי ומסדרים על תבנית אפייה כשהצד החתוך כלפי מעלה. מפזרים מעל מעט סוכר, מלח וקליפת לימון מגוררת. מכניסים לתנור ואופים כחצי שעה,
  2. בזמן שהעגבניות נאפות מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. 5 דקות לפני הסוף מוסיפים לסיר הפסטה את פרחי הברוקולי. כשהפסטה מוכנה מסננים ומקררים.
  3. מערבבים את כל שאר המרכיבים, מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל שבבי פרמזן.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר