שסטוביץ סלט פסטה טריקולור עם עדשים

סלט פסטה טריקולור עם עדשים

(ציון 90)

המרכיבים

1 חבילה פסטה פנה טרקולור, ״ברילה״

1 כוס עדשים שחורות מבושלות

1 כוס שעועית אדומה מבושלת

 50 גרם עגבניות מיובשות

מלח, פלפל שחור

 4 כפות שמן זית כתית מעולה

 

לרוטב

6 שיני שום כתושות
2 כפות חומץ
חצי כף שמן רגיל

ההכנה

1. ניתן לבשל את העדשים: בסיר מלא במים עם כפית מלח, מבשלים את העדשים כחצי שעה עד שמתרככות. שוטפים.

2. מבשלים את הפסטה: מרתיחים 5 ליטר מים בסיר, מוסיפים כפית מלח ומבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה. מסננים את הפסטה ושוטפים תחת זרם מים קרים. מעבירים לקערת פסטה.

3. מוסיפים את הקטניות המבושלות, קוצצים גס את העגבניות המיובשות ומוסיפים לקערת הסלט.

4. מערבבים את מרכיבים הרוטב יחד בכלי נפרד.

5. מוסיפים לקערת הסלט את הרוטב, מתבלים במלח, פלפל בנדיבות, ו4 כפות שמן זית. מתקנים תיבול במידת הצורך. מומלץ לתת לרוטב להספג לפני ההגשה.

 

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר