שסטוביץ סלט פנה ללא גלוטן | גם טעים, גם ללא גלוטן

סלט פנה ללא גלוטן | גם טעים, גם ללא גלוטן

(ציון 95)

המרכיבים

1 חבילה פנה ללא גלוטן, "ברילה"

2 פקעות שומר

3 גבעולי סלרי

1 גזר קטן חתוך לעיגולים

70 גרם גבינת פרמזן

100 גרם אגוזי מלך

4 כפות שמן זית כתית מעולה

מלח, פלפל

 

 

ההכנה

1. מרתיחים 5 ליטר מים בסיר. מוסיפים כפית מלח ומבשלים את הפנה ללא גלוטן עד לדרגת אל דנטה. מסננים, ושוטפים תחת זרם מי ברז קרים.  מעבירים לקערת הסלט.

 

2. שוטפים את השומר והסלרי היטב. קולפים את שורשי הסלרי, וקוצצים לקוביות קטנטנות. חותכים את השומר לרבעים, ובאמצעות קולפן מגלחים רצועות. מוסיפים לקערת הפסטה.

 

3. מוסיפים 4 כפות שמן זית, ובאמצעות 2 כפות עץ מקפיצים את הפסטה והירקות בקערה. מתבלים במלח ופלפל.

 

4. לפני ההגשה: באמצעות קולפן מגלחים רצועות פרמזן דקיקות לסלט. שוברים ביד את אגוזי המלך ומפזרים מעל.

 

 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר