שסטוביץ סלט טאבולה קצת אחרת | #קצת_יותר_שווה

סלט טאבולה קצת אחרת | #קצת_יותר_שווה

(ציון 92)

המרכיבים

עבור 2-4 מנות

 

1 כוס פסטה דתלוני ריגטי (או פסטה קצרה אחרת)

1 צרור גדול פטרוזיליה (כולל גבעולים)

עלים מ-1/2 צרור נענע

3-4 גבעולי בצל ירוק

1 עגבניה קטנה, חתוכה לקוביות

1/2 בצל סגול קטן, חתוך לקוביות קטנות

מיץ לימון סחוט טרי, לפי הטעם (מלימון יפה וגדול או שניים קטנים)

4-8 כפות שמן זית (לפי הטעם)

קורט מלח דק ופלפל שחור גרוס

קבלו את הפסטאבולה: סלט פסטה קצרה מאוד עם המון עשבי תיבול טריים ועגבניות ובתיבול הכי ים תיכוני שיש – הרבה שמן זית ולימון

 

אופן ההכנה

1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ונותנים לה להתקרר. ניתן להחליף את פסטה דיטלני בפסטה סטלינה כוכבים.

2. בינתיים, קוצצים היטב את כל עשבי התיבול.

3. שמים את הפסטה, העשבים, העגבניה והבצל בקערה, ומתבלים בנדיבות בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל. מגישים מיד.

 

באדיבות וואלה אוכל

המתכון מאת: עז תלם

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר