סלט טאבולה קצת אחרת | #קצת_יותר_שווה
המרכיבים
עבור 2-4 מנות
1 כוס פסטה דתלוני ריגטי (או פסטה קצרה אחרת)
1 צרור גדול פטרוזיליה (כולל גבעולים)
עלים מ-1/2 צרור נענע
3-4 גבעולי בצל ירוק
1 עגבניה קטנה, חתוכה לקוביות
1/2 בצל סגול קטן, חתוך לקוביות קטנות
מיץ לימון סחוט טרי, לפי הטעם (מלימון יפה וגדול או שניים קטנים)
4-8 כפות שמן זית (לפי הטעם)
קורט מלח דק ופלפל שחור גרוס
קבלו את הפסטאבולה: סלט פסטה קצרה מאוד עם המון עשבי תיבול טריים ועגבניות ובתיבול הכי ים תיכוני שיש – הרבה שמן זית ולימון
אופן ההכנה
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ונותנים לה להתקרר. ניתן להחליף את פסטה דיטלני בפסטה סטלינה כוכבים.
2. בינתיים, קוצצים היטב את כל עשבי התיבול.
3. שמים את הפסטה, העשבים, העגבניה והבצל בקערה, ומתבלים בנדיבות בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל. מגישים מיד.
באדיבות וואלה אוכל
המתכון מאת: עז תלם