שסטוביץ מרק עגבניות וחומוס

מרק עגבניות וחומוס

(ציון 92)

מצרכים

1 בצל גדול קצוץ

3 שיני שום קצוצות

1 קופסה גדולה של עגבניות מרוסקות 800 גרם "מאסטר שף"

1 ליטר מים (4 כוסות)

1.5 כוסות גרגרי חומוס מבושלים (אפשר גם מקופסת שימורים)

1 כפית אורגנו יבש

100 גרם פסטה צ'לנטני (תלתלים) "ברילה"– לא מבושלת

1 כפית סוכר

מלח ופלפל שחור טחון טרי

מרק זריז, עשיר ומשביע שיכול להיות ארוחה בפני עצמו

 

הכנה

1.      מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים את הבצל. כשהוא הופך לשקוף מוסיפים שום ומטגנים ביחד עוד דקה.  

2.      מוסיפים את העגבניות המרוסקות ועוד ליטר מים. מוסיפים כוס אחת של חומוס ואת התבלינים. מכסים ומרתיחים. אחרי הרתיחה מבשלים על להבה נמוכה עוד חצי שעה.

3.      בעזרת בלנדר מוט או מעבד מזון טוחנים את המרק למרקם גס ומחזירים לאש. אם המרקם שמתקבל סמיך מדי מוסיפים עוד מים.

4.      כשהמרק רותח מוסיפים עוד חצי כוס גרגרי חומוס ואת הפסטה. מבשלים עוד 15 דקות, עד שהפסטה מוכנה. מורידים מהאש ומגישים.

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר