שסטוביץ מעטפות לזניה

מעטפות לזניה

(ציון 94)

מצרכים ל-10 מאפים אישיים

20 עלי לזניה ברילה

200 גרם גבינת שמנת

300 גרם גבינת ריקוטה

1 צנצנת (400 גרם) רוטב עגבניות עם זיתים ברילה

250 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת

200 גרם גבינת פרמז'ן, מגוררת

להגשה:

עלי בזיליקום

 

 

1.      מרתיחים מים בסיר גדול ומבשלים את עלי הלזניה כ- 7 דקות למצב אל דנטה (לא עד הסוף). מסננים.

2.      מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.

3.      מערבבים בקערה את גבינת השמנת והריקוטה לתערובת אחידה.

4.      מרכיבים את המעטפות: מניחים על משטח העבודה עלה לזניה אחד ועליו בצורת פלוס עלה לזניה נוסף. מניחים במרכז כף נדיבה של המלית וסוגרים את קצוות הלזניה מעל המלית, אחד על השני, למעטפה הדוקה. ממשיכים עם יתר העלים והמלית.

5.      יוצקים לתבנית את רוטב העגבניות והזיתים.

6.      מעבירים את המעטפות לתבנית ומסדרים מעל הרוטב.

7.      מפזרים מעל את 2 סוגי הגבינות ואופים כ-7-10 דקות, או עד שהגבינות נמסות ומזהיבות.

8.      מפזרים את עלי הבזיליקום ומגישים.

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר