שסטוביץ מאפה ב-5 מרכיבים: עגבניות שרי ופסטו

מאפה ב-5 מרכיבים: עגבניות שרי ופסטו

כמה קל להכין מאפה, שממלא את הבית בניחוחות ובטעמים העזים של הים התיכון.
(ציון 95)

חומרים ל-4-6 מנות:

300 גרם בצק עלים מרודד

סלסלת עגבניות שרי, עדיף בשניים או שלושה צבעים, חצויות

4 כפות פסטו מאסטר שף

חצי כוס/מיכל שמנת מתוקה 38%

1 ביצה

 

1.      מחממים תנור ל־180 מעלות.

2.      פורסים יריעה של בצק עלים על נייר אפייה ומניחים בתבנית התנור. מסמנים שוליים בעזרת סכין (בלי לחתוך) כדי ליצור מסגרת ובמרכזה מרכיבים את המאפה.

3.      מערבבים את השמנת והביצה. מברישים את השוליים במעט מן התערובת.

4.      מוסיפים את הפסטו לתערובת השמנת והביצה ומערבבים היטב.

5.      מורחים 2-3 כפות מתערובת הפסטו על הבצק, ללא שוליים.

6.      מפזרים את עגבניות השרי, מתבלים במלח ופלפל ומפזרים את יתרת התערובת בין ומעל השרי.

7.      אופים כחצי שעה או עד שהמאפה זהוב ויפה.

 

 

לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן

 

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר