שסטוביץ לזניה עם בטטה, גבינות ותרד

לזניה עם בטטה, גבינות ותרד

(ציון 95)

מצרכים ל-2 תבניות בגודל 30X40
1 חבילה עלי לזניה ברילה
2 בטטות, קלופות
1 חבילה (250 גרם) גבינת ריקוטה
100 גרם גבינת פטה
1/2 קופסה גבינת שמנת
1/2 מיכל שמנת מתוקה 38%
1/2 כוס גבינת פרמזן או צהובה, מגורדת דק + כמות נוספת לפיזור מעל
1 ביצה
1 כף קמח
3 שיני שום, כתושות
1/2 שקית עלי תרד 
1 ו-1/2 צנצנות רוטב נפוליטנה ברילה

  1. בקערה גדולה מערבבים ריקוטה, פטה, גבינת שמנת, שמנת מתוקה, פרמזן, ביצה, קמח, שום כתוש, מלח ופלפל.
  2. קוצצים דק את התרד ומוסיפים לגבינות. מערבבים היטב.
  3. פורסים את הבטטה לפרוסות דקות מאוד.
  4. בתבנית מלבנית שמים 2-3 כפות רוטב עגבניות ומפזרים על החלק התחתון.
  5. מניחים עלי לזניה אחד ליד השני ומניחים מעל, בשכבה ישרה 1/3 מכמות הגבינות.
  6. יוצקים 1/3 מכמות רוטב העגבניות וחוזרים על השלבים כשהפעם במקום פסטה מניחים שכבת פרוסות בטטה. חוזרים שוב על השלבים. מסיימים עם רוטב עגבניות ומפזרים גבינת פרמזן מגורדת.
  7. מחממים תנור ל- 180 מעלת.
  8. אופים במשך 40 דקות או עד שהלזניה זהובה ורכה.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר