שסטוביץ לזניה חצילים | חווייה בלקנית נדירה

לזניה חצילים | חווייה בלקנית נדירה

(ציון 98)

המרכיבים

2 צנצנות רוטב עגבניות נפוליטנה "ברילה"

2 חצילים בינוניים

1 אריזה דפי לזניה "ברילה"

4 כדורי מוצרלה טרייה

100 גרם גבינת פרמזן מגוררת

מלח

1/2 ליטר שמן קנולה לטיגון

 

ההכנה

1.      פורסים לאורך את החצילים, לפרוסות בעובי 1 ס"מ. מניחים את הפרוסות על מגש, ממליחים ומניחים לשעה כדי שיגירו נוזלים.

2.      מחממים שמן בסיר קטן ומטגנים את פרוסות החצילים עד להזהבה. מוציאים, ומניחים על נייר לספיגת עודפי השמן.

3.      מרכיבים את הלזניה: מורחים 2 כפות רוטב עגבניות, ומעל שכבה של דפי לזניה מסודרים באחידות. מעל מניחים פרוסות חצילים, קורעים ביד את כדורי המוצרלה לפיסות ומפזרים, זורים פרמזן מגורר.

4.      חוזרים על הפעולה: רוטב עגבניות, חצילים, גבינות – עד שנגמרים המרכיבים. מסיימים בשכבה של רוטב עגבניות ועליו מפזרים פרוסות חצילים ומוסיפים מעט גבינה מלמעלה.

5.      אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות – למשך 20 דקות.

 

 

טיפ ממסימיליאנו 

Capture

ניתן להכניס כל עלה לזניה בנפרד לסיר עם מים רותחים למשך דקה מעבירים את עלי הזלניה תחת מי ברז קרים להפסקת הבישול.

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר