שסטוביץ לביבות תפוחי אדמה וגבינה

לביבות תפוחי אדמה וגבינה

(ציון 95)

מרכיבים ל-20 לביבות

4 תפוחי אדמה גדולים (כ-800 גרם)

200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת

1 ביצה

1/4 כוס קמח  מאסטר שף

2 כפות עירית קצוצה

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

1/2 כוס פירורי לחם מאסטר שף

שמן לטיגון

הגשה

מיונז מאסטר שף, ספייסי מיונז מאסטר שף או רוטב צ'ילי מתוק

 

1.      מבשלים את תפוחי האדמה יחד עם הקליפה עד שהם רכים לגמרי. מקלפים ומועכים לפירה.

2.      שמים את הפירה בקערה גדולה, מוסיפים את הגבינה, הביצה, הקמח, העירית והתבלינים ומערבבים היטב.

3.      בעזרת ידיים רטובות מייצרים "פנקייקים" שטוחים בגודל בינוני וטובלים אותם משני הצדדים בפירורי לחם. מסדרים על הקרש.

4.      מחממים במחבת שמן בגובה 1 ס"מ.

5.      מטגנים את ה"פנקייקים" משני הצדדים במשך כ-3-4 דקות, או עד להזהבה יפה.

6.      מגישים מיד עם מיונז או ספייסי מיונז בצד.

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר