שסטוביץ כיסוני בשר מטוגנים מטורטייה

כיסוני בשר מטוגנים מטורטייה

(ציון 95)

מרכיבים ל-12 כיסונים

2 כפות שמן

1 בצל, חתוך לקוביות קטנות

2-3 שיני שום, קצוצות

500 גרם בשר בקר טחון

1/4 כוס רסק עגבניות מאסטר שף

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

1 כפית פפריקה מתוקה

1/4 כפית שבבי צ'ילי (אופציונלי)

1 חבילת טורטיות מאסטר שף

1/4 כוס קמח

1/4 כוס מים

שמן לטיגון עמוק

להגשה

ספייסי מיונז מאסטר שף

 

אופן הכנה:

1.     מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה.

2.     מוסיפים את הבקר וממשיכים לטגן, תוך ערבוב קבוע, כ-3-4 דקות עד שהבשר מחליף את צבעו.

3.     מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים וממשיכים לבשל ביחד עוד 2 דקות. מכבים את האש.

4.     חוצים את הטורטיות לשני חצאים בעזרת גלגלת פיצה.

5.     מערבבים בקערית את הקמח והמים לבלילה אחידה וסמיכה.

6.     מחממים שמן בסיר עד שהוא רותח (טמפ' 170-180 מעלות).

7.     מניחים חצי טורטייה על משטח עבודה עם החלק העגול כלפי מטה. מברישים את החלק החתוך של הטורטייה בתערובת הקמח וסוגרים לכיס משולש. מחזיקים שנייה עד שקצוות הטורטייה נדבקים.

8.     פותחים את הכיס וממלאים בתערובת הבשר ל-3/4 גובה הכיס.

9.     מורחים את קצה הכיס בתערובת הקמח ומדביקים למשולש סגור. ממשיכים עם יתר הטורטיות.

10.  מטגנים את הכיסונים בשמן עד להשחמה יפה ומוציאים בעזרת מלקחיים או כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג.

11.  מגישים לצד ספייסי מיונז.

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר