שסטוביץ כוסות טורטייה ממולאות בתפוחים וגלידה

כוסות טורטייה ממולאות בתפוחים וגלידה

חומרים ל-6 מנות:

6 טורטיות קטנות מאסטר שף

2 כפות חמאה מומסת

1 כף סוכר חום

למלית התפוחים:

2 תפוחי עץ ירוקים, קלופים וחתוכים לקוביות

50 גרם חמאה

50 גרם סוכר חום

1 כף קינמון

להגשה:

גלידת וניל

חופן פקאנים

 

 

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מברישים את הטורטיות בחמאה ומפזרים מעט סוכר חום, יוצרים חתך מהמרכז של כל טורטייה לשוליים ויוצרים מכל טורטיה חרוט. מניחים בשקעים של תבנית מאפינס ואופים 10 דקות להזהבה קלה. מצננים.
  3. במחבת עם חמאה מקפיצים את קוביות התפוחים 5-6 דקות לריכוך. מתבלים בסוכר וקינמון ומערבבים.
  4. עד כאן אפשר להכין מראש ולשמור בנפרד.
  5. לפני ההגשה: ממלאים את קעריות הטורטיה במלית התפוחים (עדיף כשהיא חמה). מגישים חם עם גלידה ופקאנים.

לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר