חציל קלוי במיונז עם סלסת פלפלים חריפה
1 חציל גדול
3 כפות מיונז הולנדי מאסטר שף
1 שמן שום כתושה
תבלינים: כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור
לסלסה
כף שמן זית
1 פלפל ירוק מתוק חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל ירוק חריף חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום פרוסות
2 כפות רכז עגבניות מאסטר שף
חצי כף צ'ילי חריף מאסטר שף
חצי כפית מלח
חצי כוס כוסברה קצוצה
- מניחים את החציל על מחבת פסים וקולים משני צדדיו עד לריכוך.
- מערבבים את בשר החציל עם מיונז מלח ופלפל.
- במחבת מניחים שמן זית, את הפלפלים ואת השום, מטגנים עד להזהבה ומוסיפים רכז עגבניות, צ'ילי חריף ומלח.
- מסירים מהאש ומערבבים עם כוסברה קצוצה.
- מניחים את סלט החציל בצלחת שטוחה, יוצרים גומה ומניחים בתוכה את הסלסה.