שסטוביץ המבורגר שעועית אדומה ופטריות – צמחוני

המבורגר שעועית אדומה ופטריות – צמחוני

(ציון 97)

אביזרים

מעבד מזון

רינג עגול

תבנית אפייה

נייר אפייה

מצרכים

שמן זית כ- 3 כפות

3 פטריות פורטובלו חתוכות לקוביות

חצי כוס שבבי בצל מאסטר שף

1 קופסא שעועית אדומה מאסטר שף

1 כפית מלח

מעט פלפל שחור

1 כפית כמון

1 כפית פפריקה מתוקה

רבע כוס פירורי לחם מאסטר שף

חצי כוס פטרוזיליה

להגשה

חסה

בצל סגול

פרוסות עגבנייה

2 כפות שמן זית

לחמניות המבורגר

צ'יפס קפוא

מיונז הולנדי מאסטר שף

רוטב צ'ילי מאסטר שף

(3 גדולים או 5 בינוניים)

אופן ההכנה

מטגנים במחבת את הפטריות עם שבבי הבצל כ- כ- דקות

מסננים מנוזלים את השעועית האדומה ומעבירים למעבד מזון עם התבלינים, הפטרוזיליה והפטריות טוחנים, מעבירים לקערה ומוסיפים תבלינים ופירורי לחם  משמנים בספריי שמן נייר אפייה על תבנית ויוצרים קציצות המבורגר בעזרת רינג או בעזרת כפות הידיים ואופים בתנור כ- 20 דקות עד להשחמה.

* ליותר עסיסיות משמנים בספריי שמן לפני האפייה.

לאחר האפייה מרכיבים המבורגר עם הרטבים והירקות עם צ'יפס בצד.

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר