ארוחה ללא גלוטן לימים הגשומים
מרכיבים
חצי קופסת ברילה פוזילי ללא גלוטן
גזע סלרי חתוך לקוביות
גזר חתוך לקוביות
3 כפיות שמן זית כתית מעולה
6 חתיכות כרעי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות
ליטר מרק עוף
מיץ מלימון שלם
180 גרם עלי תרד בייבי
מלח, פלפל
במיוחד לרגל השקת מוצרי ברילה ללא גלוטן החדשים, יש לנו מתכון מרק טוב לימי החורף.
הוראות הכנה
טגנו קלות את הסלרי, הגזר והבצל בסיר עבה עד שהופכים שקופים.
הוסיפו לסיר את העוף לטגנו למשך 3 דקות בלהבה חזקה.
הוסיפו את מרק העוף והביאו לרתיחה.
הכניסו את ברילה ללא גלוטן, מיץ לימון ותרד ובשלו את הפוזילי לפי ההוראות על החבילה.
תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
תנו למרק להתקרר ל-10 דקות לפני ההגשה.
בתאבון!