שסטוביץ דלעת ערמונים צלויה במילוי פסטה עם פטריות וערמונים ברוטב שמנת

דלעת ערמונים צלויה במילוי פסטה עם פטריות וערמונים ברוטב שמנת

(ציון 93)

לדלעת
6 דלעת ערמונים
2 כפות שמן זית
1 כף סילאן או רוטב צ'ילי מתוק

למילוי
1/2 חבילה ברילה פסטה סטלינה (צורת כוכבים)
2 כפות שמן זית
4 שיני שום, קלופות
1 סלסלה פטריות שמפניון
1 אריזה ערמונים מבושלים
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
מלח ופלפל שחור
מעט אגוז מוסקט

לעיטור
עלי טימין
גבינת פרמזן

 

1. חותכים 1/3 מהחלק העליון של הדלעת ומרוקנים את הגרעינים.
2. מערבבים בקערה קטנה שמן זית, סילאן ומלח ומברישים את פנים הדלעת ואת חלקה העליון.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 25-30 דקות או עד שהדלעת זהובה. חשוב לאפות גם את המכסים של הדלעת.
4. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים.
5. קוצצים את השום לקוביות קטנות וחותכים את הפטריות והערמונים לרבעים.
6. במחבת רחבה עם שמן זית מטגנים במשך דקה את השום ומוסיפים את הפטריות. מטגנים, תוף כדי ערבוב, במשך 3-4 דקות.
7. מוסיפים ערמונים, שמנת, מלח, פלפל ואגוזי מוסקט ומבשלים במשך 5 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.
8. מוסיפים לרוטב את הפסטה ומבשלים ביחד במשך 5 דקות.
9. ממלאים כל דלעת צלויה בפסטה ברוטב פטריות וערמונים, מגרדים מעל גבינת פרמזן, על החלק הדק בפומפייה, ומעטרים בעלי טימין.

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר