שסטוביץ דג מרוקאי של ג'קי אזולאי

דג מרוקאי של ג'קי אזולאי

(ציון 94)

ל-4 מנות:

4-5 חתיכות פילה דג מושט

1 פלפל אדום מתוק

2 פחיות שימורי עגבניות חתוכות דק

1 ראש שום מפורק לשיניים

1 צרור כוסברה, קצוץ

פפריקה מתוקה

כורכום

מלח

2-3 פלפלים חריפים יבשים

1/2 כוס שמן קנולה

הגשה:

קוסקוס

 

1.     מחממים מעט שמן בסיר, חותכים את הפלפל המתוק לרצועות דקות ומטגנים. מוסיפים לסיר את העגבניות החתוכות ומערבבים.

2.     מקלפים את השום, מוסיפים לסיר ומנמיכים את האש.

3.     מוסיפים 1/4 מכמות הכוסברה, 1/2 כפית פפריקה ו-1/4 כפית הכורכום.

4.     מוסיפים 1/2 כוס מים ואת הפלפלים החריפים ומבשלים על אש נמוכה במכסה סגור.

5.     בקערה נפרדת מערבבים 1/2 כוס שמן קנולה עם 1 כף גדושה של פפריקה, 1/2 כפית כורכום, 1 כף מלח והכוסברה שנותרה, עד לקבלת תערובת אחידה.

6.     טובלים כל פילה בנפרד בקערה ושמים בסיר. את יתרת הרוטב שופכים מעל הדגים.

7.     ממשיכים לבשל עד שהדגים מוכנים.

8.     מגישים על קוסקוס.

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר