שסטוביץ גבינה מטוגנת בפירורים אפויים בסגנון גריסיני

גבינה מטוגנת בפירורים אפויים בסגנון גריסיני

(ציון 90)

מצרכים

400 גרם גבינה חצי קשה ( צפתית, חלומי, קשקבל, מוצרלה, גאודה) חתוכה ל"אצבעות"

2 ביצים

קורט מלח

קורט פלפל שחור 

קורט צ'ילי יבש

1 כפית טימין טרי

חצי כוס פירורים אפויים בסגנון גריסיני של מאסטר שף

שמן לטיגון

 

מתכון של המאסטר שפית – אינה קרבינצקי

 

אופן ההכנה

1.      בקערה קטנה טורפים היטב את הביצים עם התבלינים

2.      מחממים מחבת עם  שמן לטיגון חצי עמוק.

3.      טובלים את אצבעות הגבינה בבלילת הביצים , אחר כך בפירורי הגריסיני ומטגנים מכל הצדדים עד להזהבה.

4.      מעבירים לנייר סופג. מגישים עם סלט ירוק או סתם כנשנוש.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר