בקר מוקפץ עם ברוקולי ואטריות מסולסלות
חומרים ל-4 מנות
300 גרם נודלס מאסטר שף
2 כפות שמן
1 בצל קצוץ
350 גרם נתח סינטה בקר, חתוך דק להקפצה
3 כפות רוטב צ׳ילי מתוק מאסטר שף
1 כף רוטב סויה מאסטר שף
3 כפות טריאקי מאסטר שף
2 כוסות פרחי ברוקולי קטנים חלוטים או עלי תרד נקיים
חופן שקדים מוזהבים
1. מבשלים את האטריות במים רותחים או פשוט יוצקים עליהן מים רותחים ומחכים2-3 דקות או עד לריכוך. מסננים ומקפידים לערבב מדי פעם.
2. מחממים ווק מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך כדי ערבוב, עד שהוא מזהיב מעט.
3. מוסיפים את רצועות הסינטה ומטגנים דקה-שתיים עד שהבשר משנה את צבעו, לא יותר! מתבלים בסויה, רוטב צ’ילי וטריאקי ומערבבים היטב עם כף עץ.
4. מוסיפים את הנודלס וממשיכים לבשל, תוך כדי ערבוב עד שהרוטב מתפזר יפה בנודלס מוסיפים תרד ומערבבים היטב במשך דקה נוספת. מגישים עם שקדים פריכים מיד!
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן