בטטות צלויות בטריאקי
דרך נפלאה לצלות בטטות מושלמות בטעמים אסיאתיים.
חומרים ל-4 מנות
4 בטטות
2 כפות שמן זית
2 כפות טריאקי מאסטר שף
2 כפות צ׳ילי מתוק מאסטר שף
להגשה:
שבבי בצל מאסטר שף
בצל ירוק או עירית קצוצה
1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. חוצים את הבטטות, חורצים בהם שתי וערב בעזרת סכין.
3. מניחים בתבנית עם נייר אפייה ומברישים או מזלפים שמן.
4. אופים כחצי שעה עד שהבטטות מתרככות והמעוינים מזהיבים ונפרדים אחד מהשני.
5. מוציאים את התבנית (משאירים את התנור דלוק) מברישים בטריאקי וצ׳ילי ומחזירים לעוד 15-10 דקות או עד למידת ההשחמה שאתם אוהבים.
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן