שסטוביץ בטטות מקורמלות עם יין וחרדל

בטטות מקורמלות עם יין וחרדל

(ציון 92)

מרכיבים:

 3 בטטות שלמות שטופות

 2 כוסות יין אדום יבש

 3 כפות חומץ בלסמי

 2 כפות סוכר לבן

 כף חרדל

 כף שומשום

 שקיות צלייה "קוקי"

 

 

חותכים את הבטטה לפרוסות עבות של עובי 3 ס"מ. במחבת ברזל מכניסים את היין, החומץ הבלסמי, הסוכר והחרדל ומביאים לרתיחה קלה. משאירים על אש נמוכה ומוסיפים למחבת את הבטטות לקרמול. הופכים את הבטטות לפחות פעמיים על מנת שיקבלו ציפוי מהרוטב המצומצם ומאפשרים לנוזלים להצטמצם עד לחצי מהכמות.

מכסים את האש ומעבירים את תכולת המחבת (הבטטות והרוטב) לשקית צלייה "קוקי". סוגרים את השקית ומכניסים לתנור למשך 20 דקות לפחות ואפשר אף לחצי שעה עד 40 דקות.

מוציאים, מעבירים לכלי הגשה, מפזרים מעל זרעוני שומשום לקישוט ומגישים.

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר