שסטוביץ אזני המן מטורטייה במילוי פרג

אזני המן מטורטייה במילוי פרג

(ציון 95)

מרכיבים ל-6 אוזני המן:

6 טורטיות (1 חבילה) מאסטר שף

מלית פרג

80 מ"ל (1/3) כוס חלב

150 גרם (3/4 כוס) סוכר

100 גרם פרג טחון טרי

2 כפות פירורי פנקו מאסטר שף

50 גרם אגוזים קצוצים

"דבק":

5 כפות קמח מהולות במעט מים

הברשה

1 ביצה, טרופה

 

 

1.      מכינים את המלית: שמים את כל המרכיבים בסיר בינוני, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שכל הנוזלים נספגים. מצננים.

2.      מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות.

3.      פורשים טורטייה על משטח העבודה ומניחים במרכזה 2-3 כפות מהמלית.

4.      בעזרת מברשת או אצבע מורחים את שולי הטורטייה ב"דבק".

5.      סוגרים את הטורטייה למשולש, כמו אוזני המן, עד שנשאר במרכז פתח קטן, ומהדקים.

6.      מסדרים את אוזני המן על גבי התבנית ומברישים בביצה.

7.      אופים כ-7-8 דקות, או עד שהמאפים מזהיבים.

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר