שסטוביץ אורז בניחוח קוקוס עם כרובית בקארי

אורז בניחוח קוקוס עם כרובית בקארי

(ציון 84)

המרכיבים:

 240 גרם אורז טילדה בסמטי טהור

 פחית חלב קוקוס (400 מ"ל)

 300 מ"ל ציר ירקות (אפשר מאבקה)

 1 כרובית קטנה מחלוקת לפרחים קטנים

 1 כף שמן קנולה

 1 בצל גדול, פרוס דק

 1 כפית שבבי צ'ילי יבש

 1 כף אבקת קארי

 2 כפיות גרגרי חרדל

 150 גרם אפונה קפואה

 50 מ"ל מים

 50 גרם שקדים מולבנים קלויים

 50 גרם צימוקים

 20 גרם זרעוני כוסברה

 

מנה כשרה, צמחונית וטבעונית עם טעמים הודיים עמוקים ופיקנטים.

 

הכנה:

  1. בסיר בינוני מניחים את האורז, חלב הקוקוס וציר הירקות, ומבשלים 15-20 דקות, ללא מכסה. בוחשים מדי פעם.
  2. בסיר קטן מבשלים את פרחי הכרובית למשך 5 דקות. מסננים.
  3. מחממים שמן במחבת גדולה, ומטגנים כף גרגרי חרדל, מוסיפים פרוסות בצל, שבבי צ'ילי, וממשיכים לטגן 3-4 דקות. מוסיפים קארי, פרחי כרובית,אפונה ו-50 מ"ל מים. מבשלים 2-3 דקות. טועמים ומתבלים.
  4. מוסיפים לאורז שקדים קלויים, צימוקים וזרעי כוסברה. מעבירים לצלחת הגשה: אורז לצד הכרובית המבושלת.

 

 

 

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר