אגרול מאק אנד צ'יז
מצרכים:
1 חבילת מקרוני ברילה
50 גרם חמאה
כף גדושה קמח
כפית מלח
כוס וחצי חלב
חצי כפית פלפל שחור
2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 חבילת עלי בריק \ סיגר
"להדבקת" הסיגר:
2 כפות קמח מעורבבות עם מעט מים.
שמן קנולה לטיגון.
ההכנה:
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן ומסננים.
- מחממים חמאה במחבת, מוסיפים קמח , מערבבים ומוסיפים חלב, מערבבים היטב ומוסיפים מלח, פלפל. יוצקים את הפסטה וגבינת הצ'דר, מערבבים הכל ומסירים מהאש , מצננים מעט.
- פורסים עלה סיגר מניחים במרכזו מהפסטה , מגלגלים לסיגר ומדביקים עם "דבק" הקמח.
- חוזרים על הפעולה עם שאר ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
- מוצאים מהשמן החם לנייר סופג ומגישים.