שסטוביץ אגרול מאק אנד צ'יז

אגרול מאק אנד צ'יז

(ציון 95)

מצרכים:

1 חבילת מקרוני ברילה

50 גרם חמאה

כף גדושה קמח

כפית מלח

כוס וחצי חלב

חצי כפית פלפל שחור

2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת

1 חבילת עלי בריק \ סיגר

 

"להדבקת" הסיגר:

2 כפות קמח מעורבבות עם מעט מים.

שמן קנולה לטיגון.

ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן ומסננים.
  2. מחממים חמאה במחבת, מוסיפים קמח , מערבבים ומוסיפים חלב, מערבבים היטב ומוסיפים מלח, פלפל. יוצקים את הפסטה וגבינת הצ'דר, מערבבים הכל ומסירים מהאש , מצננים מעט.
  3. פורסים עלה סיגר מניחים במרכזו מהפסטה , מגלגלים לסיגר ומדביקים עם "דבק" הקמח.
  4. חוזרים על הפעולה עם שאר ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
  5. מוצאים מהשמן החם לנייר סופג ומגישים.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר