שסטוביץ עם עומר מילר ב…מטבח

עם עומר מילר ב…מטבח

12-05-2015

השידוך בין פסטה לרוטב עגבניות הוא כל כך מוצלח, שהחלטנו למסד את הקשר. בדיוק בל"ג בעומר (כשמותר כבר להתחתן) התכנסנו 25 בלוגרים מובילים והמגה-שף עומר מילר (שבבעלותו מסעדות "השולחן" ו"חדר האוכל").  מילר פיתח ארבעה מתכונים לקראת שבועות – שילובים מפתיעים ולא צפויים של פסטות של "ברילה" ורטבי עגבניות "ברילה".

 

מה זה לא צפויים? בבקשה: כולנו מכירים את הקלאסיקה של לזניה עם גבינות ורוטב עגבניות. מילר עשה טוויסט והפך אותה למעין לזניה-סביח: שכבות של חציל אפוי, רוטב עגבניות, דפי פסטה, קרם תרד, ביצים קשות ומוצרלה. את הפוזילי של ברילה הוא הקפיץ עם קישואים שנצרבו על מחבת, הוסיף חמוציות וים של שמיר קצוץ, והגיש את זה עם תלוליות של יוגורט כבשים סמיך. מעין טייק-אוף על צזיקי. גם לספגטי בולונז הוא לא הניח – ויצר מנה מופלאה של מלפדינה עם בולנז דגים מעולה. אפילו הקלאסיקה הפשוטה של פנה ברוטב עגבניות לפסטה הסתחררה בתוספת של שוט וודקה שהוסיפה לה לווית טעם מעודנת.

 

הבלוגרים, כולם בשלנים בפני עצמם, לא הפסיקו לתעד את היד הקלה והמקועקעת של עמר מילר. בלי מאמץ הוא שילח את המנות לטעימות שסחטו גניחות של עונג. טעים ביותר. ללא ספק, הכוכבת של הסדנה היתה הפסטה החדשה שהושקה במיוחד לחג שבועות – המלפדינה. היא ארוכה כמו ספגטי, רחבה ועם שוליים מסולסלים שאוספים יפה את כל הרוטב.

 

עם יין מעולה, החלל המקסים של האקדמיה של בולטהופ, שף כוכב, ובלוגרים שמבינים באוכל – יצאנו מסוחררים. אנחנו כבר יודעים מה נבשל בשבועות.

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר