שסטוביץ פשטידת בטטה, כרובית ובצל

פשטידת בטטה, כרובית ובצל

חומרים ל-5-6 סועדים

2 בטטות גדולות, חתוכות לקוביות ומבושלות לריכוך
1 ראש כרובית בינוני, מפורק לפרחים קטנים ומבושל עד ריכוך
4 בצלים סגולים, חצויים ופרוסים לרצועות
4 גבעולי בצל ירוק, קצוצים
3/4 כוס משקה אלפרו סויה
1/2 כוס קמח חיטה מלאה
4 כפות שמן זית
2 כפות שמן קוקוס
מלח, פלפל שחור גרוס טרי

 

1.      מניחים את קוביות הבטטה המבושלות בקערה גדולה. מועכים ומערבבים לקבלת מחית גסה. מוסיפים את הכרובית, בצל ירוק קצוץ, משקה סויה, 2 כפות שמן זית ו-1/2 כוס קמח. מתבלים בנדיבות במלח ובפלפל ומערבבים היטב, עד שמתקבלת תערובת אחידה וסמיכה.

2.      במחבת רחבה מחממים את שמן הזית הנותר עם שמן הקוקוס. מאדים את רצועות הבצל הסגול במשך כ-5 דקות, עד שהם מתרככים ונעשים שקופים. מוסיפים 2 כפות קמח וממשיכים לערבב ולטגן את הבצל 5-10 דקות נוספות עד להשחמה קלה.

3.      משמנים את התבנית במעט שמן זית ומשטחים את הבצל המטוגן על פני התחתית.

4.      מחממים תנור ל-180 מעלות.

5.      משטחים את תערובת הבטטה על גבי הבצל שבתבנית ואופים כ-30 דקות, עד שהפשטידה מתייצבת ומשחימה מעט. מוציאים ומניחים להצטנן ולהתייצב בטמפרטורת החדר.

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר