שסטוביץ פולנטה עם ירקות צלויים | פינוק אמיתי

פולנטה עם ירקות צלויים | פינוק אמיתי

(ציון 90)

מצרכים

 1 כף שמן זית

½ בצל סגול פרוס לטבעות

½ 1 כוסות פטריות שמפיניון חצויות

1 כוס עגבניות שרי חצויות

צנצנת רוטב עגבניות שאוהבים

3 כוסות מים

2 כוסות אלפרו לבישול על בסיס קוקוס

1 כף שמן זית

1 כפית כורכום

¼ כפית מלח

¼ 1 כוסות קמח תירס, טחון דק

עלי בזיליקום

הכנה

1. לירקות הצלויים: במחבת מחממים כף שמן זית, מפזרים טבעות בצל סגול ומאדים מעט. מוסיפים פטריות חתוכות ועגבניות שרי, עד שהפטריות מפרישות נוזלים ומצטמצמות. מסירים מהאש.

2. לפולנטה: שופכים למחבת רחבה 3 כוסות מים, אלפרו לבישול על בסיס קוקוס, 1 כף שמן זית, כורכום ו-¼ כפית מלח. מביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ולאט לאט טורפים פנימה קמח תירס. מבשלים תוך כדי עירבוב, עד שהתערובת חלקה, רכה וקרמית, כ-15-18 דקות.

3. מגישים: יוצקים את הפולנטה לתבנית רחבה ועמוקה, ומשטחים מעט. מפזרים עליה רוטב עגבניות, מיישרים מעט  ומסדרים עלי בזיליקום. מפזרים את תערובת הירקות הצלויים ומגישים.

 

 

 

 

 

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר