שסטוביץ עוגת שוקולד עם מעדן סויה אלפרו | #ואי_כמה_שהיא_טעימה

עוגת שוקולד עם מעדן סויה אלפרו | #ואי_כמה_שהיא_טעימה

(ציון 95)

מצרכים

75 גרם מרגרינה או חמאה

150 גרם סוכר

שקית סוכר וניל

1 מעדן אלפרו סויה בטעם שוקולד מריר

3 ביצים או תחליפי ביצה

30 גרם אבקת קקאו

250 גרם קמח תופח

חצי שקית אבקת אפייה

קמצוץ מלח

הכנה

1. מחממים מראש תנור ל-180 מעלות. במיקסר או קערה גדולה, מערבבים יחד מרגרינה / חמאה, סוכר ושקית סוכר וניל עד שהתערובת אחידה. מוסיפים ביצים או תחליפי ביצה, אחת בכל פעם, ומערבבים היטב. מוסיפים מעדן אלפרו סויה בטעם שוקולד מריר ומערבבים.

2. מוסיפים את אבקת קקאו, קמח, אבקת אפייה וקמצוץ מלח וממשיכים לערבב עד  שהתערובת אחידה.

3. משמנים תבנית אפייה בגודל 20X20, ויוצקים פנימה את התערובת. מחליקים את החלק העליון עם כף.

4. אופים את העוגה 5 דקות בתנור המחומם מראש, ולאחר מכן מורידים את הטמפרטורה מ-180 מעלות ל-160 מעלות. ממשיכים לאפות כ-30-35 מעלות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי. נותנים לעוגה להצטנן על גבי רשת פסים.

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר