שסטוביץ מרק דלורית ותפוחי עץ, עם שמנת אלפרו לבישול ואפייה

מרק דלורית ותפוחי עץ, עם שמנת אלפרו לבישול ואפייה

המרק שיביא את הסתיו
(ציון 87)

1 ק"ג דלורית – חתוכה לקוביות

2 תפוחי עץ (עדיף לא מתוקים מאוד) – חתוכים לפלחים (ללא הגרעינים)

1 בצל גדול – חתוך גס

1 שיני שום שלמות

4 כוסות ציר ירקות או מים

250 מ"ל (1 מיכל) שמנת קוקוס אלפרו לבישול

50 גרם גרעיני דלעת

3 עלי דפנה

1 כף כורכום

1 כפית זרעי כוסברה כתושים

לחם ופלפל שחור גרוס

2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

1.      מחממים תנור ל-200 מעלות

2.      בתבנית אפייה גדולה יוצקים כף שמן ומניחים את כל הירקות: דלורית, תפוחי עץ, בצל ושום. מוסיפים את התבלינים ועוד כף שמן ומערבבים.

3.      אופים בתנור במשך 25-30 דקות, עד שכל הירקות רכים.

4.      קולים את גרעיני הדלעת על מחבת יבשה או בתבנית אפייה בתנור.

5.      מעבירים את הירקות הצלויים למעבד מזון – ללא עלי הדפנה. מוסיפים את ציר הירקות (או מים) ומעבדים למחית חלקה.

6.      מעבירים את המרק לסיר, מוסיפים חצי מיכל של שמנת אלפרו לבישול, מלח ופלפל לפי הטעם ומחממים (לא להגיע לרתיחה).

7.      מעבירים את המרק לצלחות הגשה, מוסיפים גרעיני דלעת  ונגיעה של שמנת אלפרו לבישול ואפייה.

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר