שסטוביץ מאפה פסטה וירקות | ארוחת ערב פצצה

מאפה פסטה וירקות | ארוחת ערב פצצה

(ציון 92)

מצרכים

400 גרם פסטה ברילה פנה או מקרוני

1 בצל אדום קצוץ גס

250 גרם פרחי ברוקולי וחתוכים לחצאים

1 כפית חרדל

1 כף מיץ לימון

200 מ"ל אלפרו לבישול על בסיס סויה

מלח ופלפל

100 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת או תחליף גבינה טבעוני מגורר

חופן פטרוזיליה קצוץ

4 כפות פירורי לחם

½ כפית טימין

 

לקישוט (אופציונאלי)

עלי בזיליקום

 

הכנה

1.      מבשלים את הפסטה והבצל האדום בסיר מים רותחים לכ-7 דקות. מוסיפים את פרחי הברוקולי ומבשלים ל-3 דקות נוספות. מסירים מהאש, שומרים כוס ממי הבישול ומסננים את השאר.

2.      מחזירים את מי הבישול למחבת רחבה, מוסיפים חרדל ואלפרו לבישול על בסיס סויה, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.

3.      מוסיפים פסטה, ירקות וחצי מכמות הגבינה / תחליף הגבינה, ומערבבים היטב עד שהיא נמסה. מוסיפים פטרוזיליה.

4.      מחממים תנור ל-190 מעלות על מצב גריל. מעבירים את הפסטה לתבנית אפייה רחבה. מערבבים את הגבינה / תחליף הגבינה הנותרים עם פירורי הלחם והטימין, ומפזרים מעל תבנית האפייה.

5.      אופים בתנור ל-5 דקות או עד הזהבה, ומערבבים אם התערובת מתחילה להשחים מדי. מוציאים, מקשטים בעלי בזיליקום ומגישים.

 

 

 

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר