שסטוביץ לזניה טבעונית מדהימה

לזניה טבעונית מדהימה

זמן הכנה: כשעה
(ציון 91)

מרכיבים

12 דפי לזניה

2 קישואים חתוכים לפרוסות

500 גרם פטריות שמפיניון טריות חתוכות לפרוסות

כ-25 עגבניות שרי חצויות לחצאים

1 בצל קטן קצוץ

1 שן שום כתושה

2-3 גבעולי פטרוזיליה קצוצים

50 גרם קמח (כשליש כוס)

3 כפות שמן זית

750 מ"ל משקה סויה אלפרו

תערובת עשבי פרובאנס (או שילוב של אורגנו, תימין, רוזמרין)

אגוז מוסקט

מלח ופלפל

הכנה

1. מחממים מראש תנור ל-200 מעלות.

2. במחבת רחבה מאדים את הבצל הקצוץ, השום הכתוש, והפטריות בכף שמן זית. לאחר 5 דקות, מוסיפים את פרוסות הקישואים, חצאי עגבניות השרי ואת הפטרוזיליה הקצוצה, ונותנים לתערובת להתבשל ל-3 דקות. מתבלים עם פלפל טחון טרי, מלח ותערובת עשבי התיבול.

3. מכינים את הבשמל: מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה, ומערבבים פנימה את הקמח תוך כדי עירבוב תמידי עד שהתערובת חלקה. נותנים לתערובת להתקרר בהדרגה יוצקים את משקה הסויה של אלפרו. מערבבים ומבשלים על אש קטנה עד שמגיעים לסמיכות הרצויה. מתבלים בפלפל טחון טרי, מלח ואגוז מוסקט.

4. מכסים תבנית אפייה משומנת בשכבה של דפי לזניה. יוצרים את שכבות הלזניה בצורה הבאה: תערובת ירקות, דפי לזניה, רוטב בשמל, דפי לזניה, ירקות וכך הלאה. חוזרים על זה עד שתבנית האפייה מלאה, ומסיימים בשכבה של רוטב בשמל.

5. מעבירים את תבנית האפייה לתנור המחומם מראש, ואופים ל-40-45 דקות. מפזרים מעל הלזניה מעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר