שסטוביץ סלט פסטה אביבי

סלט פסטה אביבי

סלט אביבי עם שפע עשבי תיבול וטעמים
(ציון 91)

ל-4-6 מנות

250 גרם (חצי חבילה) פוזילי, מבושלת אל דנטה לפי ההוראות על האריזה

½ 1 כוסות אפונה, מוקפאת

1-1/2 בצל סגול פרוס לרצועות דקות

250 גרם גבינה בולגרית, חתוכה לקוביות

250 גרם שעועית ירוקה, מוקפאת

½ כוס עלי נענע קצוצים

½ כוס עלי בזיליקום קצוצים

2 -3 כפיות אורגנו מיובש

3 כוסות עגבניות שרי חצויות

2 כפות עלי טימין טריים

מלח גס, פלפל שחור גרוס

שמן זית עדין

 

אופן ההכנה:

1.      מחממים תנור ל 180 מעלות. מניחים את עגבניות השרי על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מפזרים כף שמן זית, מלח, פלפל. מערבבים היטב ואופים כ 25-30 דקות, עד שהעגבניות מתרככות ומעט נצרבות. מוצאים מהתנור מוסיפים את עלי הטימין, מערבבים ומצננים.

2.      חולטים במים רותחים את האפונה והשעועית הירוקה כדקה-דקה וחצי (עד לקבלת צבע ירוק בוהק). מעבירים למים קרים ומסננים.

3.      בקערה גדולה מערבבים פסטה, אפונה, שעועית ירוקה, רצועות בצל סגול, עגבניות שרי צלויות (עם הנוזלים שהצטברו על נייר האפייה), מלח, פלפל, 2 כפות שמן זית, אורגנו מיובש, עלי נענע ובזיליקום. מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים את הגבינה הבולגרית, מערבבים קלות ומגישים.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר