שסטוביץ שבלולי קינמון ושקדים

שבלולי קינמון ושקדים

(ציון 95)

¼ 1 כוסות משקה שקדים לא קלויים, ללא סוכר אלפרו

⅓ 4 כוסות קמח כוסמין

2 כפיות שמרים יבשים

1 כף סוכר

7 כפות רסק תפוחים

1 כף אבקת אפייה

1 כפית קינמון

קמצוץ מלח

למלית

150 גרם רסק תפוחים

1 כף קינמון

2 כפות סירופ מייפל

75 גרם תערובת אגוזים קצוצים (שקדים, פקאנים, אגוזי מלך וכדומה)

לציפוי (אופציונאלי)
½ כוס אבקת סוכר

1 כפית מיץ לימון

 

1. מחממים תנור מראש ל-220 מעלות. מנפים קמח כוסמין, אבקת אפייה ומלח לתוך קערה גדולה.

2. מחממים מעט משקה שקדים אלפרו בכדי שיהיה בטמפ' החדר. מוסיפים 7 כפות רסק תפוחים וסוכר ומערבבים היטב. מוסיפים את תערובת משקה השקדים לקערת הקמח, ומערבבים באיטיות עם כף עץ עד שמתקבל בצק דביק. מפזרים מעט קמח על השיש, יוצקים עליו את הבצק ויוצרים כדור של בצק. מחזירים לקערה, מכסים במגבת ונותנים לתפוח כ-20-30 דקות.

3. מערבבים את חומרי המלית יחדיו.

4. מפזרים מעט קמח נוסף על השיש ובעזרת מערוך מרדדים את כדור הבצק לצורת מלבן בעובי של כ-½ ס"מ.

5. מורחים על הבצק את המילוי, מגלגלים, וחותכים לפרוסות של כ-3 ס"מ. שמים את שבלולי הבצק בתבנית אפייה משומנת בצמוד אחד לשני.

6. אופים 20-25 דקות.

7. במידה ורוצים ציפוי, מערבבים אבקת סוכר עם מיץ לימון עד למרקם סמיך. מזליפים על שבלולי הקינמון לאחר האפייה.

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר