שסטוביץ קינוח "מילקי" ביתי

קינוח "מילקי" ביתי

(ציון 95)

לפודינג שוקולד

360 מ"ל (1.5 כוסות) חלב

125 מ"ל (1/2 מיכל) שמנת מתוקה

60 גרם (4 כפות) סוכר

20 גרם (2 כפות) קורנפלור

150 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות

לקצפת

250 מ"ל (1 מיכל) שמנת מתוקה

3 כפות אבקת סוכר

4 כפות פודינג וניל מאסטר שף

להגשה

שבבי שוקולד

 

 

 

  1. מכינים את הקרם: שמים בסיר את החלב, השמנת, הסוכר והקורנפלור וטורפים היטב בעזרת מטרפה. מבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב קבוע עד שהנוזל מתחיל להסמיך. מכבים את האש.
  2. מוסיפים לסיר את השוקולד וממשיכים לטרוף עד שהוא נמס לגמרי ומתקבל פודינג חלק.
  3. ממלאים כוסות הגשה עד 3/4 גובה ומעבירים למקרר עד שהמילקי מתקרר לגמרי.
  4. מכינים את הקצפת: בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת, אבקת הסוכר והפודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר משונן רחב.
  5. מזלפים את הקצפת על המילקי, מפזרים מעל את שבבי השוקולד ושומרים במקרר עד להגשה.
הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר