שסטוביץ פסטה ברוטב תרד ושמנת אלפרו

פסטה ברוטב תרד ושמנת אלפרו

(ציון 89)

מצרכים

250 גרם (חצי חבילה) פסטה פנה

2 כפות שמן זית

1 בצל בינוני, קצוץ

2 שיני שום כתושות

4 חופנים של עלי תרד בייבי

3/4 כוס תערובת לבישול ואפייה אלפרו סויה

½ כוס אגוזי מלך

מלח ופלפל

אופן ההכנה

1. מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן.

2. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל כ-5 דקות, עד שהוא מבושל אבל לא משחים. מוסיפים שום כתוש ועלי תרד ומבשלים עד שעלי התרד "נובלים". מוסיפים תערובת לבישול ואפייה אלפרו ומבשלים מספר דקות עד שהרוטב חם. מתבלים במלח ופלפל.

3. קולים את אגוזי המלך על מחבת יבשה

4. מסננים את הפסטה מוסיפים לתוך הרוטב. מבשלים יחד במשך כשתי דקות, מוסיפים את האגוזים, מקפיצים עוד חצי דקה ומגישים.

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר