שסטוביץ סלט אנטיפסטי עם קרוטונים | מאת מאיר בולקה

סלט אנטיפסטי עם קרוטונים | מאת מאיר בולקה

15 דקות הכנה, דרגת קושי קלה
(ציון 90)

מצרכים

2 בטטות חתוכות לפלחים גסים

2 קישואים חתוכים לקוביות גדולות

1 כרובית מפורקת לפרחים

1 גזר חתוך לקוביות גדולות

1 בצל חתוך לקוביות גסות

1/4 כוס שמן זית

3 כפות דבש

1 כף חרדל

צנצנת קטנה של אנשובי מובחרים

שקית קרוטונים לסלט "מאסטר שף" בתיבול עגבניות ובזיליקום

 

שלבי ההכנה:

מחממים מחבת עד שהיא לוהטת. את כל הירקות מכניסים לקערה ויוצקים חצי מכמות שמן הזית. עושים עיסוי קל לכל הירקות. מפזרים מעט מלח גס ומכניסים את הכל למחבת.

מקפיצים במשך כ-3 דקות עד שכל הירקות קיבלו צריבה קלה. מוסיפים את הקרוטונים להקפצה אחרונה ומכבים את האש.

מכינים רוטב מהדבש, השמן זית שנשאר והחרדל.

מעבירים את כל הירקות לכלי הגשה.

מניחים מעל את דגי האנשובי ויוצקים את הרוטב. מגישים מיד .

 

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר