שסטוביץ סלט איטלקי על טורטייה

סלט איטלקי על טורטייה

(ציון 95)

 

3 טורטיות מאסטר שף

לסלט

4 עגבניות תמר אדומות, חצויות

8 עגבניות שרי אדומות, חצויות

8 עגבניות שרי צהובות, חצויות

2 מלפפונים, חתוכים גס

1/2 בצל סגול, חתוך לחצאי טבעות

4 צנוניות, חתוכות לחצאים

חופן נדיב עלי רוקט

10 זיתים שחורים

קורט מלח ים אטלנטי

קורט פלפל שחור טחון

200 גרם (2 כדורים שלמים) גבינת מוצרלה טרייה

לרוטב

2 כפות שמן זית

1 כפית חומץ בלסמי

1 כפית חרדל דיז'ון מאסטר שף

1 כפית מיץ לימון

1 כפית דבש

 

1.     מכינים את הסלט: מניחים בקערה את כל המרכיבים, למעט הגבינה, ומערבבים.

2.     מכינים את הרוטב: מערבבים בצנצנת את מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים.

3.     מחממים מחבת וקולים את הטורטיות (ללא שמן), כ-20 שניות מכל צד.

4.     מניחים טורטייה על צלחת הגשה, עורמים מעל את הסלט, מעטרים בקרעי המוצרלה, מוסיפים מעט שמן זית (או מעט המרוטב) ומגישים.

 

 

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר