שסטוביץ סיגרים בשר מטורטיות

סיגרים בשר מטורטיות

(ציון 95)

1 כף שמן
1 בצל לבן גדול, קלוף
4 שיני שום, קלופות
500 גרם בשר בקר טחון (עדיף עם שומן כבש)
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
3/4 כפית בהרט
1 קופסה רסק עגבניות מאסטר שף
1 חבילה טורטיות מקמח חיטה לבן מאסטר שף
שמן זית להברשה (בנדיבות)
שומשום לבן לעיטור
1/2 כפית מלח

לרוטב עגבניות
1 קופסת עגבניות מרוסקות מאסטר שף
1 קופסת רסק עגבניות מאסטר שף
2 כפות רוטב צ'ילי חריף
מעט מלח

אופן הכנה:

1.      חותכים את הבצל והשום לקוביות קטנות.

2.      בסיר רחב מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.

3.      מוסיפים שום ואת הבשר ומטגנים עד האש הכי גבוהה, תוך כדי ערבוב עם מזלג, עד שהבשר משנה את צבעו והופך לפירורים. חשוב לעבוד על אש גבוהה כדי שלא יווצרו נוזלים בתחתית הסיר.

4.      מוסיפים מלח, פלפל שחור, בהרט ורסק עגבניות ומערבבים היטב. מבשלים עוד 5 דקות. אם נוצרו לכם המון נוזלים מומלץ לסנן אותם החוצה. מצננים היטב.

5.      מניחים טורטייה על משטח העבודה ושמים בחלק התחתון, אבל לא בקצה, פס מתערובת הבשר בנדיבות. מגלגלים למעין רולדה הדוקה.

6.      חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות והבשר ומניחים כשהתפר של הטוריות כלפי מטה בתוך תבנית מלבנית נמוכה.

7.      מברישים בנדיבות בשמן זית, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 20 דקות או עד שהטורטיות זהובות. מגישים חם לצד רוטב עגבניות.

רוטב עגבניות: מערבבים את כל המצרכים ומגישים לצד הטורטיות.

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר