שסטוביץ עוגת שמרים בחושה עם שוקולד מריר ופקאן | ה-קינוח

עוגת שמרים בחושה עם שוקולד מריר ופקאן | ה-קינוח

(ציון 97)

מצרכים 

4 כוסות קמח מקצועי לאפייה מאסטר שף

2 כפות שמרים יבשים

כוס ורבע סוכר

100 גרם פקאן מסוכר

1 כוס קרם קוקוס מאסטר שף

1 כפית תמצית וניל

3 ביצים

150 גרם חמאה רכה

100 גרם מטבעות שוקולד מריר מאסטר שף

ספרי שמן לשמן את התבנית

*אבקת סוכר לפיזור לאחר האפייה

הכנה:

מערבבים בקערה של מיקסר חשמלי (וו לישה) את הקמח המקצועי של מאסטר שף עם השמרים.

מוסיפים את הסוכר, פקאן, קרם קוקוס, תמצית וניל, ביצים, חמאה ואת המטבעות שוקולד מריר.

מערבלים במהירות איטית עד לקבלת תערובת אחידה במשך כ- 3 דקות.

משמנים היטב בעזרת ספריי שמן תבנית קוגלהוף, ומעבירים את הבלילה לתבנית, מתפיחים שעה. 

אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כשעה, הופכים על צלחת הגשה ומפזרים אבקת סוכר.

 

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר