שסטוביץ נאגטס עוף ותירס לילדים

נאגטס עוף ותירס לילדים

(ציון 95)

500 גרם עוף טחון
1 קופסת שימורים (335 גרם אחרי סינון) תירס גרגירים מאסטר שף
1 ביצה
2-3 כפות פירורי גריסיני מאסטר שף
1 כף רוטב סויה בהיר מאסטר שף
2 שיני שום, כתושות
1 בצל קלוף, מגורד דק דק
1/2 כפית מלח

לציפוי
1 כוס קמח לבן מאסטר שף
2 ביצים L
פירורי גריסיני מאסטר שף
שמן לטיגון

להגשה
מיונז מאסטר שף
קטשופ

 

1.     טוחנים את התירס בפולסים קצרים עד שחלק מהתירס טחונים וחלק עדיין שומרים על מרקמם.

2.     בקערה בינונית מערבבים את התירס הטחון עם חזה עוף טחון, ביצה, פירורי גריסיני, שום כתוש, בצל מגורר, רוטב סויה, מלח ופלפל ומעבירים למקרר לחצי שעה לפחות.

3.     ב-3 קערות שונות שמים – קמח, ביצים טרופות ופירורי גריסיני.

4.     יוצרים קציצות עם ידיים רטובות, פוחסים אותן מעט לצורת נאגאטס ומצפים בקמח.

5.     טובלים בביצה ולאחר מכן מצפים בפירורי גריסיני.

6.     יוצרים בצורה הזאת את כל הנאגאטס ומניחים על מגש עם נייר אפייה. מעבירים למקרר לחצי שעה (אם ממהרים אפשר לוותר על השלב הזה אבל הוא עוזר לייצב את הקציצה).

7.     מטגנים מ-2 הצדדים עד הזהבה בשמן בגובה 1/2 ס"מ או אופים בתנור עם מעט תרסיס שמן מתחת לנאגאטס ומעליהם.

8.     מגישים עם מיונז הולנדי של מאסטר שף וקטשופ

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר