שסטוביץ מאפינס קוקוס ושקדים מתוק

מאפינס קוקוס ושקדים מתוק

(ציון 85)

מרכיבים 
5 ביצים מופרדות
1 וחצי כוסות סוכר
חצי כוס משקה שקדים אלפרו שקדים
רבע כוס שמן קנולה
כפית תמצית וניל
100 גרם קמח
כפית אבקת אפייה
50 גרם שקדים טחונים
50 גרם קוקוס

הכנה

1. מקציפים במהירות גבוהה את החלבונים תוך הוספת הסוכר לקבלת קצף יציב.
2. בקערה קטנה מערבבים את החלמונים ,השמן,חלב אלפרו ותמצית הוניל. בקערה נפרדת מערבבים את כל היבשים ..קמח,אבקת אפייה,שקדים והקוקוס.
3. מוסיפים את תערובת הנוזלים לחלבונים ומערבבים למרקם חלק.
מוסיפים את קערת היבשים ומערבבים שוב למרקם חלק.
4. מזלפים את התערובת לתבנית שקעים.
5. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ25 דקות עד להזהבה.
6. מוציאים מהתבנית, מצננים ומפזרים מעל קוקוס.

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר