שסטוביץ מאפה נקניקיות בבצק "משה בתיבה"

מאפה נקניקיות בבצק "משה בתיבה"

(ציון 95)

מרכיבים למאפה עגול גדול:

1 חבילה בצק עלים פרווה

24 נקניקיות מיני

2 כפות חרדל דיז'ון מאסטר שף

1/4 כוס מיונז מאסטר שף

לציפוי

1 ביצה

שומשום

שומשום שחור

להגשה

ספייסי מיונז מאסטר שף  או רוטב צ'ילי מאסטר שף

 

אופן הכנה:

1.     מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.

2.     משטחים את הבצק על משטח העבודה ובעזרת גלגלת פיצה חותכים ל-2 ריבועים. חותכים כל ריבוע ל-2 חלקים, וכל חלק באלכסון ל-2 משולשים. סה"כ מתקבלים 8 משולשים גדולים. חותכים כל משולש גדול ל-3 משולשים דקים.

3.     מברישים את משולשי הבצק בחרדל ומיונז, מניחים בקצה הרחב חתיכת נקניקייה ומגלגלים אותה בבצק.

4.     מסדרים את הנקניקיות העטופות על גבי התבנית בעיגול, מברישים את המאפה בביצה טרופה, מפזרים מעל את שני סוגי השומשום ואופים בין 15 ל-20 דקות, או עד להזהבה יפה.

5.     מגישים עם ספייסי מיונז או רוטב צ'ילי בקערה שבמרכז המאפה.

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר